23 Ocak 2013 Çarşamba

Evrimin Fosillere Yenilişi


Amber İçindeki Milyonlarca Yıllık Canlılar Evrimi Geçersiz Kılıyor - 3

Amber İçindeki On Binlerce Fosil Evrimi Yalanlıyor

50-35 Milyon Yıllık Baltık Amberleri


Milyonlarca Yıldan Beri Değişmeyen, Amber İçinde Canlılar
Amber içindeki bu canlıların tamamı, günümüzdeki örneklerinden farksızdırlar.
Canlılar, milyonlarca yıl boyunca değişmeden kalmışlardır. Fosil kayıtları evrimi çürütmüş, Yaratılış Gerçeğini ispat etmiştir.
Fosil kayıtlarında, evrimcilerin iddia ettikleri, hayali ara geçiş örneklerinden eser yoktur. Fosiller, milyonlarca yıl önce yaşayan canlıların, günümüzdekilerle aynı olduğunu göstermektedir.

Yeryüzünde evrim yaşanmamıştır. Yaşayan fosiller, bu açık gerçeğin birer kanıtıdır.

25 Milyon Yıllık Amber İçinde Kertenkele


40 Milyon Yıllık Amber İçinde Sinekler
40 Milyon Yıllık Sinekler ve Günümüzde Yaşayan Bir Sinek Örneği


50 Milyon Yıllık Baltık Amberleri İçinde Canlılar
Evrim teorisi tarihe karışmıştır, yaşayan fosiller bunun en büyük delillerindendir.


24-5 Milyon Yıllık Dominik Amberleri


Allah'ın, gökte ve yerde olanların hepsini bilmekte olduğunu bilmiyor musun? Gerçekten bunlar bir kitaptadır. Hiç şüphesiz bunlar(ı bilmek), Allah için pek kolaydır. Onlar, Allah'ı bırakıp da (Allah'ın) kendisine bir delil indirmediği ve haklarında (hiç bir) bilgileri olmayan şeylere tapıyorlar. Zulmedenler için hiç bir yardımcı yoktur. (Hac Suresi, 70-71)


50-40 Milyon Yıllık Baltık Amberleri


50 Milyon Yıllık Baltık Amberleri


Göklerde ve yerde olanlar Allah'ındır. Şüphesiz Allah, Gani (hiç kimseye ve hiç bir şeye muhtaç olmayan)dır, Hamid (hamd da yalnızca O'na ait)tir. (Lokman Suresi, 26)


50 Milyon Yıllık Baltık Amberleri

Bu Canlılar, Milyonlarca Yıl Boyunca Hiçbir Değişikliğe Uğramamışlardır.

Evrim Süreci Diye Bir Şey Yaşanmamıştır.

Bu Canlılar, Her Zaman Bahçede, Sokakta Görebileceğimiz Canlılardır.

Bir amberin içinde saklanmış her bir fosil, Allah'ın milyonlarca yıl boyunca sergilediği üstün sanatın birer tecellisidir.



Ey insanlar, (size) bir örnek verildi; şimdi onu dinleyin. Sizin, Allah'ın dışında tapmakta olduklarınız -hepsi bunun için biraraya gelseler dahi- gerçekten bir sinek bile yaratamazlar. Eğer sinek onlardan bir şey kapacak olsa, bunu da ondan geri alamazlar. İsteyen de güçsüz, istenen de. (Hac Suresi, 73)


50 Milyon Yıllık Baltık Amberleri
Evrimciler insanları, milyonlarca yıl önce yeryüzünün garip canlılarla dolu tamamen farklı bir yer olduğuna inandırmaya çalışırlar. Oysa günümüzden yüz milyonlarca yıl önce de aynı sinekler uçmakta, aynı balıklar yüzmekte, aynı örümcekler ağ kurmaktadır. Onları şimdi en kusursuz halleriyle yaratan Allah, kuşkusuz dilediği bir zamanda aynı kusursuzlukla yaratmaya kadirdir.


Göklerde ve yerde ne varsa tümü Allah'ındır. Allah, herşeyi kuşatandır. (Nisa Suresi, 126)


50 Milyon Yıllık Baltık Amberleri

Fosil Bulguları Arasında Tek Bir Ara Form Örneğine Rastlanmamıştır.


On Milyonlarca Yıllık Fosiller, Günümüzdeki Örneklerinden Farksızdır.


Evrimciler, ele geçirdikleri sayısız fosil örneği içinden sadece tek bir ara geçiş formuna rastlasalardı -ki böyle bir şey imkansızdır-, kuşkusuz bunu sayısız yerde en büyük delil olarak kullanır, sayısız kitaba konu yaparlardı. Evrimcilerin fosil kayıtları konusunda suskun kalmalarının tek nedeni vardır:Tüm fosil örneklerinin 'Yaratılış Gerçeği'ni ilan etmesi.



Bu, Allah'ın yaratmasıdır. Şu halde, O'nun dışında olanların yarattıklarını Bana gösterin. Hayır, zulmedenler, açıkça bir sapıklık içindedirler. (Lokman Suresi, 11)


50 Milyon Yıllık Baltık Amberleri
Yeryüzü, içinde milyarlarca yıllık fosilleri barındıran mükemmel bir koruyucudur. Yeryüzünün her bir yanından toplanmış sayısız fosil, en önemli gerçeği gözler önüne sermiştir: Tüm varlıklar Yüce Allah'ın eseridir.

Fosil Kayıtları Yaratılış Gerçeğini Göstermiştir.
Evrimcilerin Bu Konudaki Sessizliklerinin Tek Sebebi Budur.

Darwinizm'in ara geçiş iddiası bir yalandır. Canlılar evrimleşmemiştir. Yaşayan fosiller bunun en önemli delillerindendir. Yeryüzü, Darwin'in hayali olan ara geçiş örnekleriyle değil, milyonlarca yıl önce yaşamış günümüz canlılarıyla doludur.


Göklerde ve yerde olan (herkesin ve her şeyin) tümü Rahman (olan Allah)a, yalnızca kul olarak gelecektir. Andolsun, onların tümünü kuşatmış ve onları sayı olarak saymış bulunmaktadır.Ve onların hepsi, kıyamet günü O'na, 'yapayalnız, tek başlarına' geleceklerdir. (Meryem Suresi, 93-95)


50 Milyon Yıllık Baltık Amberleri
Hiçbir canlı, Darwin'in ortaya atıp takipçilerinin de savunduğu gibi, hayali bir evrimsel gelişim geçirmemiştir. Yaşayan fosiller, evrimi kesin olarak reddetmektedir.
Milyonlarca yıl önceki dünyayı görmüş, o dönemin şartlarında yaşamış olan bu canlılar, günümüze kadar, hiç değişmeden yaşamaya devam etmişlerdir. Milyonlarca nesil geçirmiş, ama günümüzdeki türdeşlerinden hiçbir farklı özellik göstermemişlerdir. Darwinistlerin iddia ettiği evrim yaşanmamıştır. Yaşayan fosillerin tümü, canlı tarihindeki bu "değişmezliği" açıkça ilan etmektedir.