23 Ocak 2013 Çarşamba

Evrimin Fosillere Yenilişi


Amber İçindeki Milyonlarca Yıllık Canlılar Evrimi Geçersiz Kılıyor - 2

Amber İçindeki On Binlerce Fosil Evrimi Yalanlıyor

90-94 milyon yıllık kurbağa fosilinden de anlaşıldığı gibi, 90 milyon yıl önce kurbağalar nasıllarsa, günümüzde de aynı şekildedirler.
90-94 milyon yıllık geko fosili de canlıların hiçbir evrim geçirmediklerinin delillerinden biridir.


25-30 milyon yıllık kırkayak fuosiliyle bugün yaşayan kırkayaklar birbirlerinden tamamen farksızdırlar.



Dominik Amberi
23.8-5.3 Milyon Yıl Öncesine Ait Böcek Fosili


Amerika Doğa Tarihi Müzesinden
5.3-1.8 Milyon Yıl Öncesine Ait Böcek Fosili Afrika Amberi
25 Milyon Yıllık Amber
Mantise saldıran üç karınca.
25 Milyon Yıllık Böcek Amberi
Çeşitli kanatlı böcekler.


Göklerde ve yerde ne varsa O'nundur, itaat-kulluk da (din de) sürekli olarak O'nundur. Böyleyken Allah'tan başkasından mı korkup-sakınıyorsunuz? (Nahl suresi, 52)


25 Milyon Yıllık Mantis Amberi
30-25 Milyon Yıllık Termit Amberi
30 Milyon Yıllık Kertenkele
320 Milyon Yıllık Amber İçinde Bir Kuş Tüyü
20 milyon yıllık kuş tüyü fosili. Yukarıdaki kuş tüyü fosili, Dominik Cumhuriyeti’ndeki La Toca madeninde bulunmuştur.
120 Milyon Yıllık Lübnan Amberi
Bir tatarcık türü.
24 milyon yıllık güve amberi.
Bu tatarcık dinazorların neslinin tükenmesinden 40 milyon yıl sonra yaşamıştır.
25 Milyon Yıllık Dominik Amberi
Örümcek ağına takılmış iki tatarcık.



90 Milyon Yıllık Amber
Bir arı türü
 


Yeryüzü, birbirinden farklı oldukça fazla sayıda türe sahiptir. Bu canlılar, Darwinizm'i tümüyle ortadan kaldıran birbirinden kompleks özelliklerle donatılmışlardır. Darwinistler bu gerçeğe karşı bir açıklama bulmazlarken, bu canlıların milyonlarca yıl önceki kusursuz haldeki fosilleri, onları tam anlamıyla açıklamasız bırakır. Milyonlarca yıl öncesine ait yaşayan fosiller, canlıların evrimleşmediğini, evrim teorisinin delilsiz ve tamamen geçersiz bir teori olduğunu gözler önüne sermektedir. Canlılar, tüm kompleks donanımları ve türlerine has özellikleri ile milyonlarca yıl önce de, şimdi olduğu gibi Allah'ın yarattığı birer mucizedirler.
24 Milyon Yıllık Dominik Amberleri
24 milyon yıllık bir tür bitki böceği
24 milyon yıllık, aynı amber içinde kanatlı termit, bir dişi işçi arı ve bir kanatlı böcek larvası.
24 milyon yıllık bir tür bitki böceği
24 milyon yıllık üç kanatlı böcek yakın çekim.
24 milyon yıllık üç kanatlı böcek
24 milyon yıllık, tek bir amber içinde örümcek, tatarcık, sinek ve bir mayt fosilleri.
24 milyon yıllık kanatlı termit
24 milyon yıllık sivrisinek
24 milyon yıllık mayt
24 milyon yıllık karınca
24 milyon yıllık yalancı akrep
24 milyon yıllık yalancı akrep
24 milyon yıllık bitki özüyle beslenen bir tür böcek.
Dominik Cumhuriyeti'nin La Torca bölgesinden 24 milyon yıllık amber içinde günümüzde de yaşamakta olan çeşitli canlılar.
24 milyon yıllık ağaç kabuğu biti




Lübnan’da Bulunan 130 Milyon Yıllık Çiçek Amberi



 


Allah'ın gökleri ve yeri hak ile yarattığını görmüyor musunuz? Dilerse sizi giderir-yok eder ve yeni bir halk getirir. Bu, Allah'a göre güç değildir. (İbrahim Suresi, 19-20)


50-35 Milyon Yıllık Baltık Amberleri
50-35 milyon yıllık bir çift sinek
50-35 milyon yıllık örümcek
30 Milyon Yıllık Dominik Amberi
Yalancı akrep
Canlılar, milyonlarca yıl önceki halleriyle fosilleşmişler ve geride örneklerini bırakmışlardır. Bu fosiller, günümüz canlılarıyla aynı olduklarından, Darwinizm'in "ara geçiş" iddiasını çürütmüşlerdir.
50 milyon yıllık yapışkan sıvıya takıldıktan sonra hortumu kopan bir yaprak biti.
50-35 Milyon Yıllık Karınca Amberi


... "Sen yücesin, bize öğrettiğinden başka bizim hiçbir bilgimiz yok. Gerçekten Sen, herşeyi bilen, hüküm ve hikmet sahibi olansın."
(Bakara Suresi, 32)


Lübnan’da Bulunan 140-110 Milyon Yıllık Fosil Amberleri
Bu Amberler İçindeki Sinek Ve Böcekler Günümüzde De Yaşamaktadırlar
Bu Amberler İçindeki Sinek Ve Böcekler Günümüzde De Yaşamaktadırlar
Bu Amberler İçindeki Sinek Ve Böcekler Günümüzde De Yaşamaktadırlar
Bu Amberler İçindeki Sinek Ve Böcekler Günümüzde De Yaşamaktadırlar
Bu Amberler İçindeki Sinek Ve Böcekler Günümüzde De Yaşamaktadırlar

Her şeyi yoktan yaratmaya gücü yeten Allah, her bir canlıyı, en kompleks ve üstün özellikleriyle dilediği zamanda ve dilediği şekilde yaratmaya kadirdir. Darwinizm, bu gerçek karşısında tümüyle çöküntüye uğramıştır.
 


Görmüyorlar mı; gökleri ve yeri yaratan Allah, onların benzerini yaratmaya gücü yeter ve onlar için kendisinde şüphe olmayan bir süre (ecel) kılmıştır. Zulmedenler ise ancak inkarda ayak direttiler.
(İsra suresi, 99)


40-35 milyon yıllık mükemmel bir şekilde korunmuş küçük parazitik bir arı türü. Kanatlar, anten, kompleks yapıdaki gözler ve eklemler bozulmamış şekilde kalmıştır.
25-20 milyon yıllık iki farklı böcek fosili
25-20 milyon yıllık amberleşmiş böcek fosili. Reçineden kurtulmaya çalışan böcekler bazen kanat ya da bacak gibi vücutlarının bazı parçalarını feda ederek kurtulmayı başarırlar. Bu amber örneğinde böceğin sadece kanatları kalmış.
Günümüzde halen yaşayan 25-20 milyon yıllık Sciarid sinekleri, milyonlarca yıl önce tropik amber ormanlarında da yaşıyorlardı. Bu örnek, kanatlar, bileşik gözler ve bacaklar gibi çok iyi korunmuş yapısal detayları açıkça göstermektedir.
Dominik amberi içindeki ağaç kabuğu biti fosili. Bu böcek, 25 milyon yıl önce içine düştüğü amberde son derece iyi muhafaza edilmiştir. Öyle ki anten uzantıları ve kanat renkleri olduğu gibi kalmıştır.


O, gökleri ve yeri hak olarak yaratandır. O'nun "ol" dediği gün (her şey) oluverir, O'nun sözü haktır. Sur'a üfürüldüğü gün, mülk O'nundur. O, gaybı ve müşahede edilebileni bilendir. O, hüküm ve hikmet sahibi olandır, haberdar olandır. (Enam Suresi, 73)


40-30 milyon yıllık amber içinde sinek larvası.
Yaklaşık 50-35 milyon yıllık Baltık amberi içinde mayt fosili.
Dominik amberi içindeki ağaç kabuğu biti fosili. Bu böcek, 25 milyon yıl önce içine düştüğü amberde son derece iyi muhafaza edilmiştir. Öyle ki anten uzantıları ve kanat renkleri olduğu gibi kalmıştır.
40 milyon yıllık sinek fosili.
35-30 milyon yıllık çekirge fosili. Zamanla amber, reçine oluşumundaki fiziksel ve kimyasal işlemler ile kimyasal olarak değişerek altın rengini almıştır. Gözler bacaklar, anten ve diğer detaylar çok iyi korunmuştur.
Dış yüzey detayları çok iyi korunmuş yaklaşık 50-35 milyon yıllık Baltık amberi içinde sinek fosili.
25-20 milyon yıllık küçük böcek fosili. Dış vücut detayları incelikle korunmuş.
25 milyon yıllık tatarcık fosili. Petek gözler ve diğer yapısal detayları ile bu örnek oldukça iyi korunmuştur.
Yaklaşık 50-35 milyon yıllık kertenkele fosili
25-20 milyon yıllık Dominik amberi içinde rüzgar akrebi
Yaklaşık 25 milyon yıllık Dominik amberi içindeki bu örnek ilk bakışta kanatlı bir karıncayı andırıyor olsa da aslında çok küçük, parazitik bir eşek arısıdır.
Tek bir amber içinde 25-20 milyon yıllık örümcek ve sinek fosili. Örümcek avcı ve sinek de onun avı konumunda duruyor.

Baltık amberi içinde kanatlı bir termit. Termitler tahtadaki selülozu gıda olarak tükettikleri için onları ormanlarda görmek oldukça sık rastlanan bir durumdur. 45-30 milyon yıl önce var olan Baltık bölgesindeki amber ormanları da termitlerin sık görüldüğü bölgelerden biridir.



Haberin olsun, göktekilerin ve yerdekilerin tümü gerçekten Allah'ındır. Haberin olsun; şüphesiz Allah'ın va'di haktır; ancak onların çoğu bilmezler. O, diriltir ve öldürür. Ve O'na döndürüleceksiniz. (Yunus Suresi, 55-56)


25 Milyon Yıllık Kurbağa Fosili
Tüm varlıkların hakimi ve Yaratıcısı Allah'tır. Darwinistler, bu gerçeği reddettikleri için canlılardaki mükemmel özelliklerin açıkça yaratılış gerçeğini gösterdiğini görmezden gelirler. Ancak fosil biliminin ve canlılardaki kompleks özelliklerin gösterdiği gerçek tektir. Canlılar, Allah'ın yüce kudretinin ve üstün gücünün bir tecellisidirler.


Onu istediğimizde herhangi bir şey için sözümüz, ona yalnızca "Ol" demekten ibarettir; o da hemen oluverir. (Nahl Suresi, 40)


Çeşitli Böcek Fosilleri Amberi

Bu amber içinde, bir çok sayıda böcek fosili yer almaktadır: Kum sineği, tüylü kanatları ve bedeniyle belirgin olan Güve sineği, karınca ve küçük bir eşek arısı. Yaşı: Pliosen’den (5-1.8 milyon yıl önce), Pleistosen’e (1.8 milyon yıl önceden 11,000 yıl önce)


Tahta Biti Fosil Amberi

Bu amber nadir rastlanan ve tahta biti olarak adlandırılan canlıya ait fosil içeriyor. Bu amber içinde yer alan diğer canlılar da bir çift küçük eşek arısı, karınca, çeşitli sinekler ve 3 mm boyundaki Bitki Böceği (hemiptera) Yaşı: Pliosen’den (5-1.8 milyon yıl önce), Pleistosen’e (1.8 milyon yıl önceden 11,000 yıl önce)
 



 
Amber İçinde Son Derece Ender Bulunan Baston Böceği

Baston böcekleri doğada nadir bulunduğu gibi amberler içinde de nadir bulunur. Bu amberin içinde sadece baston böceği yok. Onun yanında bir tane uçan böcek, 5 tane de çift kanatlı böcek ve küçük bir örümcek bulunuyor. Yaşı: Pliosen’den (5-1.8 milyon yıl önce), Pleistosen’e (1.8 milyon yıl önceden 11,000 yıl önce)
 


Amber İçinde Mantis

Yaşı: Pliosen’den (5-1.8 milyon yıl önce), Pleistosen’e (1.8 milyon yıl önceden 11,000 yıl önce)